Cine suntem

Competenţa pentru sănătatea ta

Furnizor de produse farmaceutice si parafarmaceutice, Mara Med este caracterizat prin competenţă şi performanţă. Mara Med permite accesul la produsele farmaceutice şi parafarmaceutice, suplimenţi
alimentari, la preţuri competitive.

Despre afacere

Tradiţia afacerilor sănătoase

Mara Med şi-a propus încă de la început standarde înalte de competenţă şi performanţă, monitorizarea directă a performanţelor şi obţinerea unor cote de piaţă constant mai bune pentru produsele din portofoliu.

Calitatea serviciilor

Performanţa constantă – secretul succesului

Ceea ce îşi propune Mara Med este să ofere produse şi servicii de calitate in domeniul farmaceutic şi parafarmaceutic, dovedind că produsele distribuite sunt autorizate prin implementarea sistemului
ISO 9001:2000 Certificat SRAC.

Produsele Mara Med

Veloderm
Veloderm

Bimembrana interactiva, substitut al epidermei, pentru vindecarea plagilor.
Este un substitut temporar de piele pentru o vindecare perfecta, ce creaza un microclimat ideal pentru pentru reepitelizare.
Realizata din celule de Crystalcell 77, nu contine latex si este indicat in tratamentul plagilor acute sau a celor cronice.
Se aplica o singura data si se desprinde singura de pe pielea reepitelizata. Are un raport cost-eficienta excelent, necesita o perioada de monitorizare scurta si induce imediat reducerea durerii, oferind confort pentru pacient.
Interactioneaza cu fibroblastii, favorizand o reepitalizarea optima intr-un timp scurt, nu provoaca reactii alergice sau toxice si este transparenta, permitand monitorizarea procesului de vindecare.

Broşura produsului

Condrotide
Condrotide

Este un dispozitiv medical nou pentru uz intraarticular, compus din polinucleotide. Consta intr-o seringa care contine 2 ml de gel pe baza de polinucleotide (2% polinucleotide: 20mg/ml) si este crat pentru a fi injectat direct in articulatii pentru tratarea osteoartritei si alte boli degenerative ale articulatiilor (DJD).
Este singura alternativa inovatoare, sigura si eficienta la acidul hialuronic pentru tratamentul intraarticular al osteoartritei.

Broşura produsului

Full Fast
Full Fast

Este un spray sublingual ce, prin doar 3 pulverizari sublinguale, diminueaza senzatia excesiva de foame in doar cateva minute.
Actioneaza direct si rapid de la mucoasa sublinguala la centrul foamei. Extrasele sale de Griddonia simpliocifolia, procum si de Centella asiatica, Taeaxacum officinale su Cynara scolumus, administrate sublingual, favorizeaza dobandirea unei senzatii de satietate, diminuand senzatia de foame de-a lungul intregii zile si avand efect detoxifiant si de drenaj,
Un test realizat pe voluntari cu exces de greutate a demonstrat ca 3 pulverizari, de maxim 5 ori pe zi, sunt suficiente pentru a reduce semnificativ senzatia de foame, ajutand la pierderea in greutate in cazul regimurilor hipocalorice.

Broşura produsului

Alhydran 30ml
Alhydran

Este o crema gel medical concentrat pentru tratamentul si hidratarea pielii vulnerabile prin reglarea umiditatii, imediat dupa inchiderea ranii. Este potrivit pentru ingrijirea medicala post-arsuri, ajutand la prevenirea formarii cicatricelor si reducand pruritul si roseata pielii. Produsul este hipoalergenic si nu contine parfumuri.

Alhydran este o crema pe baza de Gel Aloe preparat proaspat, disponibil doar in farmacii si spitale. Gelul Aloe Vera ofera cremei gel proprietati de umezire. Datorita acestuia, Alhydran este o emulsie foarte usoara, mai ales pentru pielea afectata si vulnerabila.
Pe langa aceasta, Alhydran contine si un nivel ridicat de uleiuri si grasimi cosmetice de valoare, ce fac ca pielea sa fie mai supla si elastica, mai ales pentru acel tip de piele in care retentia elasticitatii este in pericol.

Broşura produsului

Graftygen
Graftygen

Membrană de  colagen 100%, ce stimulează şi accelerează procesul fiziologic de refacere a pielii, fiind un inductor/substituent  dermal. Înregistrată în UE ca CE Dispozitiv Medical - Clasa a III-a (ref. Dir. 93/42 CEE) pentru regenerarea tisulară.
Indicat în: arsuri, abraziuni şi plăgi cu pierdere de substanţăulcere şi răni de orice tip, chirurgie (generală, toracică şi plastică).

Caracteristici importante: rezistenţă şi flexibilitate excelentă; reabsorbabilă în 4-8 săptămâni; uşor de hidratat; poate fi suturată sau fixată cu adezivi specifici; poate ghida şi promova procesul fiziologic de formare a noului ţesut conjuctiv.

Broşura produsului

©2010 Mara Med
Produsele distribuite sunt autorizate conform legislatiei din industria farmaceutica prin implementarea sistemului ISO 9001:2000 Certificat SRAC.